Het Kaspersky-programma beoordelen

U kunt ons programma beoordelen en uw beoordeling naar Kaspersky versturen.

Wanneer u het programma al even hebt gebruikt, krijgt u de mogelijkheid om de werking ervan te beoordelen.

Het programma evalueren:

1. Doe in het venster Wij waarderen je mening een van het volgende:
    • Als u klaar bent om Kaspersky te beoordelen, geeft u het programma een score tussen 1 en 10.
    • Als u het programma niet wilt evalueren, klikt u op de knop Sluiten om het venster te sluiten.
  2. Klik op de knop Versturen.
  3. Klik op de knop Sluiten om het venster te sluiten.

Welke gegevens worden er overgedragen bij het evalueren van het programma

Naast de beoordeling verwerkt Kaspersky de volgende informatie die nodig is voor het analyseren van het onderzoek: